dissabte, 16 de maig del 2020

Carta a les famílies -organització final 2n BAT-

Benvolgudes famílies,

 

Esperem que estigueu tots bé i que el vostre entorn familiar i d’amics també.

 

Enfilem ja el final d’aquest curs estrany que ens ha tocat de viure. Com a tutors volem dir-vos que la majoria d’alumnes han afrontat aquest període amb responsabilitat, tot i la incertesa que porta associada la situació.

 

Volíem informar-vos de com hem organitzat aquest final de curs i com seran els diferents processos que seguiran, al final de 2n de batxillerat:

 

Segons les directrius del Departament d’Ensenyament, cap alumne que tingués aprovada la matèria a la 1a i 2a avaluació pot suspendre, les diferents  tasques fetes durant aquest període poden servir per a la nota final.

 

 

 

            Trobareu la informació a

 

http://universitats.gencat.cat/ca/pau/que_heu_saber/matricula_taxes/preu-matricula-prova/

 

Aquesta taxa es pot pagar telemàticament o a través d’un caixer automàtic. És important fer-ho abans del dia 15 perquè un parell de dies abans ens envien un llistat amb els alumnes que han pagat i així podrem fer seguiment d’aquest procés.

Sense el pagament d’aquestes taxes NO es podrà fer la selectivitat.

 

 

 

 

.http://universitats.gencat.cat/ca/pau/calendari_pau/

 

Hem conegut, a través dels mitjans de comunicació,  que es faria en alguns instituts, no tenim cap mena de coneixement sobre com es resoldrà en el nostre cas. ES faci on es faci, l’alumne hi ha d’arribar, mitja hora abans de l’hora prevista, pels seus propis mitjans.

Cada any hi ha hagut un responsable de centre que és a la seu on es realitzen les proves per a acompanyar-los i resoldre possibles incidències. Us comunicarem si això és així i també qui és la persona responsable.

 

 

 

 

 

Properament, trobareu penjat a la pàgina web de l’institut un calendari amb tota aquesta informació; aquest calendari l’anem comentant amb els alumnes a les diferents sessions de tutoria que anem fent.  L'anirem  actualitzant a mesura que n’anem tenint de  nova. Aquesta nova  informació l’anirem comentant també amb els alumnes.

 

Amb els vostres fills continuarem treballant també per tal d’ajudar-los a prendre les decisions que han adoptar aquests dies.

 

No cal dir que resto a la vostra disposició per a qualsevol dubte o aclariment que necessiteu. Podeu contactar amb mi via e-mail i ja trobarem la manera més adient per a poder-nos comunicar.

 

Amb els millors desitjos de futur per als vostres fills i per a tots vosaltres,

 

 

 

Institut de Cassà de la Selva

 

Cassà de la Selva, 14 de maig del 2020