dissabte, 16 de maig del 2020

Reembolsament diners viatge final curs i altres pagaments

COMUNICAT EN RELACIÓ AL REEMBORSAMENT DELS DINERS DEL VIATGE DE FINAL DE CURS I ALTRES PAGAMENTS

 

Benvolgudes famílies,

 

En relació al retorn dels diners pel viatge de fi de curs anul.lat a Cracòvia, us volem informar que des de l’agència de viatges Rigatours se’ns notifica que han aconseguit la confirmació del reemborsament dels diners, tant dels proveïdors de terra, com de les dels vols d’anada i tornada a Cracòvia. Amb tot, el reemborsament dels costos dels vols, per part de la companyia aèria Ryanair no es duria a terme, en el millor dels casos, fins a finals  maig, a causa a la saturació existent de les companyies aèries. Restem també a l’espera de la quantitat exacta d’aquest reemborsament i dels costos de gestió que se’n derivin.

Ateses les circumstàncies actuals de confinament en què ens trobem, i tal com us vàrem informar en el darrer comunicat sobre el viatge de fi de curs en data de 12 de març, aquest retorn es duria a terme quan sigui possible i en una sola transferència juntament amb la resta de pagaments que s’havien fet d’activitats que no es  van poder realitzar i que els alumnes ja havien pagat ( teatre “ Mirall Trencat” i visita a l’IRTA per als alumnes de biologia) A això caldrà afegir-hi 15€, part proporcional de la quota de material que es paga en el moment de la matrícula.

És tradició a final de curs  de 2n de batxillerat, fer una orla i així ho estem preparant; el cost d’aquesta és 9€, que es restaran dels diners a retornar.

Amb els alumnes hem revisat els pagaments que havien fet i tots han confirmat que volien l’orla.

Restem a l’espera del retorn de diners per part de l’agència, per fer-vos la transferència en un sol pagament, per estalviar despeses bancàries. Per això volem demanar-vos que ens faciliteu, via correu electrònic a mi mateix, el  codi IBAN del compte  on s’haurà de fer efectiu aquest pagament, amb el nom i cognoms del vostre/a fill/filla. Per tal d’evitar possibles errors, us demanaríem que féssiu un retallar i enganxar en comptes de copiar.

Si necessiteu qualsevol aclariment, podeu contactar amb mi via correu electrònic.

 

Cordialment,

 

Institut de Cassà de la Selva
 

Cassà de la Selva, 14 de maig del 2020